Logo mic Ordinul Geodezilor din Romania
Home arrow OGR membru UPLR si CEPLIS arrow Membru UPLR arrow Conferinta "Ziua Profesiilor Liberale din România"
Conferinta "Ziua Profesiilor Liberale din România" Imprimare
24-10-2014
În scopul popularizării în rândul membrilor Asociaţiei dvs. a celei de a VII - a ediţii a Conferinţei " Ziua Profesiilor Liberale din România ", care va avea loc la data de 5 noiembrie 2014 la Sala Panoramic a Hotelului Marshal Garden din Calea Dorobanţilor nr. 50B, Sector 1, vă transmitem, mai jos, un anunţ cu rugămintea de a fi postat pe pagina de internet a Asociaţiei dvs., astfel:
 
" Miercuri, 5 noiembrie 2014, Uniunea Profesiilor Liberale din România, în parteneriat cu BANCA COMERCIALĂ ROMÂNĂ , GrECo JLT România GmbH Viena, Sucursala Bucureşti şi Revista LEGAL MAGAZIN organizează cea de a VII - a ediţie a Conferinţei " Ziua Profesiilor Liberale din România ", care este celebrată în fiecare an.
Tema Conferinţei se referă la " Consolidarea profesiilor liberale - mijloc de dezvoltare a economiei româneşti ", fapt ce demonstrează importanţa deosebită pe care sectorul economic al profesiilor liberale îl are pentru beneficiarii serviciilor acestora - clienţi, pacienţi şi consumatori, precum şi pentru societatea românească în general.
Pentru mai multe detalii legate de acest eveniment, vă rugăm să accesaţi pagina noastră de internet www.uplr.ro , rubrica CONTACT ".
 
     Cu deosebită consideraţie,
 
                     Nicolae Mirică
                    Secretar General 

 
Următor >