Logo mic Ordinul Geodezilor din Romania
Home arrow OGR membru UPLR si CEPLIS arrow Conferinta "Ziua Profesiilor Liberale din România"
Conferinta "Ziua Profesiilor Liberale din România" Imprimare
24-10-2014
În scopul popularizării în rândul membrilor Asociaţiei dvs. a celei de a VII - a ediţii a Conferinţei " Ziua Profesiilor Liberale din România ", care va avea loc la data de 5 noiembrie 2014 la Sala Panoramic a Hotelului Marshal Garden din Calea Dorobanţilor nr. 50B, Sector 1, vă transmitem, mai jos, un anunţ cu rugămintea de a fi postat pe pagina de internet a Asociaţiei dvs., astfel:
 
" Miercuri, 5 noiembrie 2014, Uniunea Profesiilor Liberale din România, în parteneriat cu BANCA COMERCIALĂ ROMÂNĂ , GrECo JLT România GmbH Viena, Sucursala Bucureşti şi Revista LEGAL MAGAZIN organizează cea de a VII - a ediţie a Conferinţei " Ziua Profesiilor Liberale din România ", care este celebrată în fiecare an.
Tema Conferinţei se referă la " Consolidarea profesiilor liberale - mijloc de dezvoltare a economiei româneşti ", fapt ce demonstrează importanţa deosebită pe care sectorul economic al profesiilor liberale îl are pentru beneficiarii serviciilor acestora - clienţi, pacienţi şi consumatori, precum şi pentru societatea românească în general.
Pentru mai multe detalii legate de acest eveniment, vă rugăm să accesaţi pagina noastră de internet www.uplr.ro , rubrica CONTACT ".
 
     Cu deosebită consideraţie,
 
                     Nicolae Mirică
                    Secretar General 

 
Următor >